Translate into your language
Πρόσφατα Θέματα
» Μπαταρία LiFePO4από gsalonica Παρ 22 Μαρ 2024 - 7:42
» παροχη ρευματος τροχοσπιτου
από ladakias Πεμ 29 Φεβ 2024 - 16:43
» Τροχόσπιτα KABE
από ladakias Πεμ 29 Φεβ 2024 - 16:22
» Κόψιμο βασιλόπιτας 2024
από Ddimi Κυρ 25 Φεβ 2024 - 17:15
» Έγκριση τύπου - Άδεια Έλξης - Η νέα νομοθεσία για τα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα
από Batfalcon Πεμ 25 Ιαν 2024 - 12:50
» «Conte de Noël» ….μια νοσταλγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία.
από Georgedim Κυρ 24 Δεκ 2023 - 9:11
» Πωλείται τροχοσκηνή Alpen Kreuzer Allure
από Antonioz Πεμ 27 Ιουλ 2023 - 9:04
» PDF ΜΕ ΤΑ CAMPING ΕΛΛΑΔΟΣ 2023
από Georgedim Τετ 26 Ιουλ 2023 - 9:47
» Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα
από ktRinity Πεμ 20 Ιουλ 2023 - 14:32
» Σύνορα....
από Georgedim Τετ 19 Ιουλ 2023 - 19:07
» Πρόβλημα στη σίτα
από spyrosbhta Δευ 17 Ιουλ 2023 - 17:16
» Καλοκαίρι 2022 : οδοιπορικό σε Φρανκονία, ....Ρηνανία, ....Λουξεμβούργο, ....Αλσατία ....και Μέλανα Δρυμό.
από diamantino Τρι 4 Ιουλ 2023 - 19:59
» Επιτρέπεται η διανυκτέρευση μέσα σε οποιαδήποτε όχημα σε χώρους μη οργανωμενους ;
από Νικόλας Παρ 23 Ιουν 2023 - 13:33
» Αναζήτηση-αγορά αυτοκινούμενου
από yamaren Σαβ 17 Ιουν 2023 - 10:44
» Καλώς σας βρήκα
από Georgedim Σαβ 10 Ιουν 2023 - 23:35
» Καλό μήνα
από diamantino Δευ 5 Ιουν 2023 - 21:24
» Η ζωγραφιά μας...
από Georgedim Κυρ 4 Ιουν 2023 - 2:17
» Επιλογή ταξιδιάρικου τροχόσπιτου
από Georgedim Τετ 24 Μάης 2023 - 9:37
» Sygic πρόγραμμα πλοήγησης
από packman Δευ 22 Μάης 2023 - 19:05
» Ταχυθερμοσίφωνας υγραερίου στο τροχόσπιτο
από Georgedim Τετ 26 Απρ 2023 - 21:56
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Like/Tweet/+1
About Us
Welcome to the forum www.taxidiarides.gr
Για το camping ... τα ταξίδια ... και την καλή παρέα ...
Μηχανη μπυρας
+4
Aigagros
antreas hobby
Maximos
ladakias
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μηχανη μπυρας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ladakias
Απ: Μηχανη μπυρας
Σε αυτή την μπύρα το ανθρακικό δεν είναι από φυσική ζύμωση είναι από πρόσθετο διοξείδιο μέσω αμπούλας. Αυτή την μπύρα την βρίσκω και στην κάβα. Επίσης για την ζύμωση τις μπύρας χρειάζεται τουλάχιστον 25 ημέρες.
Μάλλον είναι μπύρα ((προκατ)) Αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια.
Μάλλον είναι μπύρα ((προκατ)) Αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια.
Απ: Μηχανη μπυρας
Aigagros έγραψε:Δεν παύει όμως να είναι έξυπνη ιδέα, ειδικά αν αρχίσει να πουλάει...!
+1
Απ: Μηχανη μπυρας
Σαφώς έξυπνη ιδέα, ....αν την δεις από την πλευρά του Μarketing.
Γιατί εμένα πάλι, μου θυμίζει τις μηχανές Espresso, με ...."κάψουλα". Φτιάχνουν καφέ, ....αλλά με "κάψουλες" μόνο τις ....δικής τους εταιρείας.
Έτσι και η συγκεκριμένη μηχανή, ...παράγει "μπύρα", αλλά μάλλον με πρώτες ύλες από την "μαμά" εταιρεία .
Γιατί εμένα πάλι, μου θυμίζει τις μηχανές Espresso, με ...."κάψουλα". Φτιάχνουν καφέ, ....αλλά με "κάψουλες" μόνο τις ....δικής τους εταιρείας.
Έτσι και η συγκεκριμένη μηχανή, ...παράγει "μπύρα", αλλά μάλλον με πρώτες ύλες από την "μαμά" εταιρεία .
Georgedim- Admin
Απ: Μηχανη μπυρας
Καλημέρα, επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί μερακλήδες της μπύρας είχα δει ένα βίντεο όπου η μπύρα γέμιζε από κάτω από το ποτήρι και δεν μπορούσα να καταλάβω πως γινόταν, τελικά το κατάλαβα βλέποντας το παρακάτω βίντεο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
gsalonica
Απ: Μηχανη μπυρας
Δείτε το και στη πράξη, εντυπωσιακό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
gsalonica
Απ: Μηχανη μπυρας
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] από [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Χθες στις 22:43antreas hobby έγραψε:Σε αυτή την μπύρα το ανθρακικό δεν είναι από φυσική ζύμωση είναι από πρόσθετο διοξείδιο μέσω αμπούλας. Αυτή την μπύρα την βρίσκω και στην κάβα. Επίσης για την ζύμωση τις μπύρας χρειάζεται τουλάχιστον 25 ημέρες.
Μάλλον είναι μπύρα ((προκατ)) Αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια.
Σαφώς έξυπνη ιδέα, ....αν την δεις από την πλευρά του Μarketing.
Γιατί εμένα πάλι, μου θυμίζει τις μηχανές Espresso, με ...."κάψουλα".Φτιάχνουν καφέ, ....αλλά με "κάψουλες" μόνο τις ....δικής τους εταιρείας.
σιγουρα δεν ειναι τελεια αφου σου δινει φακελο με τα υλικα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ο ανδρεας παντως την φτιαχνει μονος του αλλα δεν καταλαβα πως
ladakias
Απ: Μηχανη μπυρας
Τάκη, όλες οι "σπιτικές"μπύρες από όσο ξέρω, αυτές δηλαδή που φτιάχνει ο καθένας μόνος του,
βασίζονται σε πρώτες ύλες, που είναι επεξεργασμένες και αγοράζονται σε κονσέρβα.
Υπάρχουν βέβαια, σε διάφορες ποικιλίες και είναι από διάφορες εταιρείες.
Λίγοι είναι αυτοί, που χρησιμοποιούν πρωτογενείς πρώτες ύλες.
Διαφέρει από την διαδικασία του κρασιού ... αμπέλι, τρύγος, πατητήρι, μούστος, κρασί ...
Ας με διορθώσει ο Αντρέας, αν κάνω λάθος.
Το καλό με τις "σπιτικές", είναι ότι περιέχουν μεράκι, ίσως κάποιες προσωπικές συνταγές,
με κάποιες προσθήκες, για επίτευξη μιας ιδιαιτερότητας στην γεύση, το χρώμα και το άρωμα
και κυρίως, ότι είναι "δικό" σου δημιούργημα.
βασίζονται σε πρώτες ύλες, που είναι επεξεργασμένες και αγοράζονται σε κονσέρβα.
Υπάρχουν βέβαια, σε διάφορες ποικιλίες και είναι από διάφορες εταιρείες.
Λίγοι είναι αυτοί, που χρησιμοποιούν πρωτογενείς πρώτες ύλες.
Διαφέρει από την διαδικασία του κρασιού ... αμπέλι, τρύγος, πατητήρι, μούστος, κρασί ...
Ας με διορθώσει ο Αντρέας, αν κάνω λάθος.
Το καλό με τις "σπιτικές", είναι ότι περιέχουν μεράκι, ίσως κάποιες προσωπικές συνταγές,
με κάποιες προσθήκες, για επίτευξη μιας ιδιαιτερότητας στην γεύση, το χρώμα και το άρωμα
και κυρίως, ότι είναι "δικό" σου δημιούργημα.
Απ: Μηχανη μπυρας
ευχαριστω μαξιμε .τωρα καταλαβα. Διαφέρει από την διαδικασία του κρασιού ... αμπέλι, τρύγος, πατητήρι, μούστος, κρασί ...Maximos έγραψε:Τάκη, όλες οι "σπιτικές"μπύρες από όσο ξέρω, αυτές δηλαδή που φτιάχνει ο καθένας μόνος του,
βασίζονται σε πρώτες ύλες, που είναι επεξεργασμένες και αγοράζονται σε κονσέρβα.
Υπάρχουν βέβαια, σε διάφορες ποικιλίες και είναι από διάφορες εταιρείες.
Λίγοι είναι αυτοί, που χρησιμοποιούν πρωτογενείς πρώτες ύλες.
Διαφέρει από την διαδικασία του κρασιού ... αμπέλι, τρύγος, πατητήρι, μούστος, κρασί ...
Ας με διορθώσει ο Αντρέας, αν κάνω λάθος.
Το καλό με τις "σπιτικές", είναι ότι περιέχουν μεράκι, ίσως κάποιες προσωπικές συνταγές,
με κάποιες προσθήκες, για επίτευξη μιας ιδιαιτερότητας στην γεύση, το χρώμα και το άρωμα
και κυρίως, ότι είναι "δικό" σου δημιούργημα.
ladakias
Απ: Μηχανη μπυρας
Αγαπητέ (ladakias) μήπως είσαι "αιρετικός"; πάντως έχουμε σχετικό topic, στην αναζήτηση γράφεις "οίνος" και πέφτεις μέσα....
caminador
Απ: Μηχανη μπυρας
κωστα μου μπορει να ειμαι και αιρετικος .......οπως λενε ομως........ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.και παν μετρον αριστον.αλλα θελω αυτο που πινω να ειναι οσο πιο καλο γινεται [κρασι η μπυρα] και μου αρεσει να μαθαινω γενικα για ολα οσο πιο πολυ μπορω.caminador έγραψε:Αγαπητέ (ladakias) μήπως είσαι "αιρετικός"; πάντως έχουμε σχετικό topic, στην αναζήτηση γράφεις "οίνος" και πέφτεις μέσα....
τωρα για το κρασι αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι ενα κρασι που βγαζουν στην ορεινη αρκαδια ροζε [για ι.χ χρηση] με υπεροχη γευση σε καποια χωρια . και το σεβαλιε της ροδου .και τα δυο υπεροχα
ladakias
Απ: Μηχανη μπυρας
Moυ θύμισες τη Μάνα μου, συνορα ορεινής Αρκαδίας και Αργολίδας, εκεί τις μπύρες στα πανηγύρια της "παγώνουν" στις στις πηγές και τα ποταμάκια.... όσο για το σπιτικό "ροζέ" είναι μοναδικό, δεν ξεχνιέται...
caminador
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|