Translate into your language
Πρόσφατα Θέματα
» Ηλεκτρονικά...μαραφέτια....
από Georgedim Σήμερα στις 20:30

» Ενα διαφορετικό ταξίδι
από Νικόλας Μητσόπουλος Σήμερα στις 18:39

» Stopovers Greece
από askvrilissia Σήμερα στις 8:41

» Χάρτης σημείων "Στάσης & Διανυκτέρευσης"
από alfa romeo Πεμ 5 Δεκ 2019 - 14:08

» Iran 2019
από caminador Τετ 4 Δεκ 2019 - 20:41

» Ανανέωση στεγανοποίησης ....παραθύρων, πορτών και καταπακτών οροφής αυτοκινούμενου.
από lander474 Τετ 4 Δεκ 2019 - 14:15

» Ο εορταστικός Δεκέμβριος στη λαογραφία μας.
από Georgedim Τρι 3 Δεκ 2019 - 11:08

» Παλιά !
από traveller Τρι 26 Νοε 2019 - 21:48

» Sygic γι αυτούς που ακόμη το σκέφτονται
από friar Τρι 26 Νοε 2019 - 12:09

» Transport-to-Greece μια υπηρεσία προώθησης πακέτων
από Νικόλας Μητσόπουλος Δευ 25 Νοε 2019 - 15:23

» Οι 10 πιο επικίνδυνες χώρες για ταξίδι το 2020
από Νικόλας Μητσόπουλος Πεμ 21 Νοε 2019 - 21:49

» Τροχόσπιτα & τροχοσκηνές που δεν έχουμε δει ξανά
από caminador Πεμ 21 Νοε 2019 - 19:57

» STOPOVER ΔΟΜΝΙΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
από Νικόλας Μητσόπουλος Πεμ 21 Νοε 2019 - 17:06

» STOPOVER ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ
από Νικόλας Μητσόπουλος Πεμ 21 Νοε 2019 - 17:00

» trigano service
από ladakias Τρι 19 Νοε 2019 - 8:10

» Αξεσουάρ οχημάτων περιοδεύοντος τουρισμού
από Georgedim Δευ 18 Νοε 2019 - 22:14

» Η ρύθμιση για την έλξη όλων των ρυμουλκούμενων και ημιρυμουλκούμενων οχημάτων
από tabbert Πεμ 14 Νοε 2019 - 20:35

» Editorial : «Ανόητοι λεονταρισμοί ….και κακά δαιμόνια»
από caminador Τετ 13 Νοε 2019 - 20:16

» ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ
από antonis Z Τετ 13 Νοε 2019 - 14:34

» Surprise.!!!!!
από tabbert Τετ 13 Νοε 2019 - 2:07

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Ο ΚΑΙΡΟΣ
Like/Tweet/+1
Κοινωνική Δικτύωση

Κοινωνική Δικτύωση digg  Κοινωνική Δικτύωση delicious  Κοινωνική Δικτύωση reddit  Κοινωνική Δικτύωση slashdot  Κοινωνική Δικτύωση yahoo  Κοινωνική Δικτύωση google  Κοινωνική Δικτύωση live      

Επισημάνετε και μοιραστείτε την διεύθυνση του www.taxidiarides.gr στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σας


Κανονισμός Λειτουργίας του Forum

Πήγαινε κάτω

Κανονισμός Λειτουργίας του Forum Empty Κανονισμός Λειτουργίας του Forum

Δημοσίευση από Georgedim Την / Το Τετ 15 Νοε 2017 - 19:23

Κανόνες λειτουργίας του forum μας.

Μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση, η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής των “Ταξιδιάρηδων”, σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε και να σας παρουσιάσουμε όλους τους κανόνες λειτουργίας του forum, ....οι οποίοι βεβαίως υπήρχαν, αλλά ήταν διάσπαρτοι και κάποιες φορές μη αντιληπτοί, σε πολλά & διάφορα θέματα (“topics”).

Με την προσπάθεια αυτή δεν “κομίζουμε γλαύκας εν Αθήναις”, ....αλλά προσπαθήσαμε να ομαδοποιήσουμε αυτούς τους κανόνες, ώστε κάθε μέλος μας να έχει μια γρήγορη, έγκυρη και συνοπτική ενημέρωση.

Οι όροι που θα διαβάσετε, δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες σκέψης και έκφρασης των απόψεων των μελών μας, αλλά αντιθέτως σκοπεύουν στην σωστή & καθολική ενημέρωση και προστασία των μελών μας από αβλεψίες, αμέλειες, παρανοήσεις, αστοχίες, τυχόν παρεξηγήσεις ή ακόμη και αυθαιρεσίες ....τόσο εκ μέρους της συντονιστικής ομάδος και του διαχειριστή προς τα μέλη, ....όσο και αντιστρόφως.

Όπως λέει και ο σοφός λαός μας : “οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους”, και επίσης ότι “καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται”.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, καθώς επιθυμία μας αποτελεί η προάσπιση και προαγωγή αυτής της φιλίας, η εγκαθίδρυση της σε ακόμη στερεότερες βάσεις, η συνέχιση του καλού κλίματος της παρέας μας, όσο και η διαρκής ανάπτυξη αυτής της παρέας μέσα από την “ενεργή” συμμετοχή όλο και περισσότερων μελών, η επιστροφή στην “ενεργό δράση” παλαιότερων μελών, καθώς και η εγγραφή νέων μελών.

Όλα αυτά θα ευοδωθούν όταν προεξάρχει ο αλληλοσεβασμός, η κατανόηση, η σαφήνεια, η ευγένεια, μέσα από την υπεύθυνα ελεύθερη ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, ιδεών, εντυπώσεων, αποριών, προβληματισμών και την διαρκή διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων & αναρτήσεων μας, στο επίπεδο που αρμόζει σε “ώριμους ταξιδιάρηδες εφήβους”, καθώς και η προστασία, της ασφάλειας και νομιμότητας αυτών των αναρτήσεων μας.

Φροντίδα και επιμέλεια της συντονιστικής ομάδας & του διαχειριστή του forum των “Ταξιδιάρηδων”, αποτελεί πέραν της διατήρησης αυτού του καλού κλίματος, η βελτίωση της φιλικής ατμόσφαιρας, καθώς και η προσπάθεια εδραίωσης ουσιαστικότερων σχέσεων μεταξύ των μελών μας, μέσα από τις “δια ζώσης” συναντήσεις μας, αλλά και την άνετη, φιλική, ευχάριστη “διαδικτυακή” δημοσίευση, αναζήτηση θεμάτων και την ανταλλαγή πληροφοριών & εμπειριών.

Είναι κατανοητό & ανθρώπινο πως λάθη και αστοχίες θα συμβούν. Σκοπός μας είναι να συμβαίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα, σπανιότερα και “αθωότερα”, που δεν θα οδηγούν σε παρερμηνείες, στεναχώριες και ατυχείς παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών μας.

Στην παρέα των “Ταξιδιάρηδων” δεν χωρίζουμε, ούτε διεκδικούμε κάτι. 
Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ....με το να μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώσεις, απορίες και αγάπη, ....γινόμαστε όλοι μας καλύτεροι & πλουσιότεροι.

Όλα όσα θα διαβάσετε στην συνέχεια, ακολουθούν τις επιταγές των κανόνων καλής συμπεριφοράς ("Savoir Vivre"), τις οδηγίες της Ε.Ε. για τη συμπεριφορά στο διαδίκτυο, όπως αυτές ενσωματώθηκαν στην Ελληνική νομοθεσία, το Ν. 4481/2017 που αποτελεί τροποποίηση του υπάρχοντος Ν. 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, το Ν. 2472/1997 περί προσωπικών δεδομένων, καθώς και του Π.Δ. 131/2003 περί ηλεκτρονικού εμπορίου.

- Εγγραφή & Συμμετοχή μελών.

1) Η εγγραφή των μελών στην κοινότητα του ιστοτόπου ("site"), γίνεται μετά από αίτηση τους προς την συντονιστική ομάδα και η συμμετοχή τους στις σελίδες του forumσημαίνει εκ προοιμίου ότι αποδέχονται πλήρως τους κανόνες λειτουργίας του, των οποίων η παραβίαση θα οδηγεί στη λήψη διορθωτικών μέτρων εκ μέρους της συντονιστικής ομάδας.

2) Τα μέλη φροντίζουν ώστε το όνομα χρήστη (username), που χρησιμοποιούν στο forum, να μην έχει προσβλητικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο. Το αυτό ισχύει και στην περίπτωση που διατηρούν υπογραφή.

- Τρόπος σύνταξης και γραφής δημοσιεύσεων.

1) Αποφεύγουμε την σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish (δηλαδή Ελληνικών με Λατινικούς χαρακτήρες), καθώς και τη «σύντομη» γραφή Ελληνικών, (δηλαδή μισές ή κομμένες λέξεις).

Επίσης για λόγους ευκολίας στην ανάγνωση και κατανόηση των κειμένων, αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα πέραν των Ελληνικών, εκτός και αν αυτό που γράφουμε δεν είναι σε κοινή χρήση στην γλώσσα μας, οπότε και καλό θα είναι να παραθέτουμε την μετάφραση του σε παρένθεση.

2) Παράλληλα αποφεύγουμε την υπερβολική χρήση λέξεων με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα (γιατί στο διαδίκτυο σημαίνει ότι φωνάζουμε, κάτι το οποίο δεν είναι ευγενικό & επιθυμητό) και προσπαθούμε τα κείμενα και οι φωτογραφίες μας να είναι ευανάγνωστα.

3) Ο τίτλος των νέων αναρτήσεων μας θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», έτσι ώστε να μην παραπλανόνται οι αναγνώστες.
Επιπλέον, οι άσχετοι, γενικόλογοι ή παραπλανητικοί τίτλοι θέματος, θα πρέπει να αποφεύγονται.

4) Καλό θα είναι η ανάρτηση να γίνεται κατά το δυνατόν σε παρεμφερή θεματική ενότητα ("topic"), από τις υπάρχουσες στο forum, ώστε μελλοντικά να είναι δυνατή η ευχερής αναζήτηση της.

5) Αποφεύγουμε κατά το δυνατόν, την επανάληψη ή την αντιγραφή ενός θέματος ή μιας δημοσίευσης, που υπάρχει ήδη στη θεματολογία του forum, από άλλα μέλη μας.

Για το σκοπό αυτό μπορούμε να χρησιμοποιούμε το εργαλείο της “Αναζήτησης”, που υπάρχει επάνω δεξιά στην αρχική σελίδα του forum ή στην "κορυφή" κάθε επιμέρους θεματικής ενότητας ("topic").

Μην ανησυχείτε όμως ακόμη και σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η συντονιστική ομάδα του forum θα ενσωματώσει την διπλή δημοσίευση στο υπάρχον θέμα ή θα την διαγράφει, εφόσον πρόκειται περί επανάληψης, ενημερώνοντας το μέλος που έκανε την δημοσίευση.

6) Όταν απαντάμε σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα, δεν είναι ανάγκη να παραθέτουμε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο το σημείο στο οποίο αναφερόμαστε (με αντιγραφή-επικόλληση και εισαγωγή του ονόματος του συγγραφέα). Εφόσον βεβαίως αυτό είναι δυνατόν και είμαστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο που γίνεται.

7) Προσπαθούμε στις αναρτήσεις αλλά και τις απαντήσεις μας προς άλλα μέλη, να τεκμηριώνουμε τις απόψεις μας, όσο και όταν αυτό είναι δυνατόν, με ευγενικό τρόπο.

8 Εφ' όσον το επιθυμούμε και για την αποφυγή τυχόν λαθών και παρανοήσεων, μπορούμε πριν την “Αποστολή” του μηνύματος, να το ελέγχουμε πατώντας στο κάτω μέρος την “Προεπισκόπηση” και διορθώνοντας στο παράθυρο που ανοίγει τυχόν παραλείψεις ή ασάφειες ή προσθέτοντας κάποια λεπτομέρεια που παραλείψαμε.

9) Για λόγους ασφαλείας των δημοσιεύσεων μας και συνοχής της ροής των μεταγενέστερων δημοσιεύσεων, είναι περιορισμένος ο χρόνος που έχουμε δυνατότητα επεξεργασίας (“Edit”) του μηνύματος μας, μετά την δημοσίευση του.

10) Σεβόμαστε ότι οι δημοσιεύσεις των μελών μας, εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις & εμπειρίες, οι οποίες δεν μας δεσμεύουν να τις αποδεχθούμε, ούτε συνιστούν απόλυτα και εξ ορισμού ("de facto") δεδομένα.

Σκοπός είναι μέσα από κάθε πολυσυλλεκτική συζήτηση να μπορούμε στο τέλος να καταλήγουμε σε τεκμηριωμένα και ασφαλή συμπεράσματα, πρός όφελος όλων μας.

11) Δημοσιεύσεις που αφορούν διαφημίσεις για εμπορικούς σκοπούς δεν επιτρέπονται. 
Εφόσον κάποιο μέλος μας επιθυμεί να αναρτήσει τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, καλό θα είναι προηγουμένως να ενημερωθεί η συντονιστική ομάδα του forum με μήνυμα και εφόσον του δοθεί η άδεια, τότε να προβεί στην δημοσίευση του μηνύματος.

- Δημοσιεύσεις με υβριστικό, προσβλητικό, επιθετικό ή κακόβουλο περιεχόμενο.

1) Δεν επιτρέπονται και θα αφαιρούνται αμέσως, με ευθύνη της συντονιστικής ομάδος, οι υβριστικές, χλευαστικές, προσβλητικές, επιθετικές δημοσιεύσεις προς τρίτους, είτε πρόκειται για μέλη ή μη του forum, είτε για οποιοδήποτε άλλο φυσικό, νομικό πρόσωπο & θεσμό.

2) Ομοίως δεν επιτρέπονται και θα αφαιρούνται αμέσως δημοσιεύσεις ή αναρτήσεις που έχουν ως απώτερο σκοπό ή αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων και κακής ατμόσφαιρας στο φόρουμ. Σεβόμαστε τις θέσεις των “συνομιλητών” μας, ακόμη κι αν διαφωνούμε ριζικά.

Οι όποιες προσωπικές διαφωνίες, αντιρρήσεις & αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, με ήπιο τόνο και με επιχειρήματα, ώστε να μην προσβάλλουμε τον συνομιλητή μας. 
Η ευγενική κριτική με επιχειρήματα, σε απόψεις και ιδέες είναι θεμιτή, δεν επιτρέπεται όμως η προσωπική κριτική στους ανθρώπους που τις υποστηρίζουν.  

Παράλληλα δεν επιτρέπεται η υβριστική αντιπαράθεση, ακόμα και στα προσωπικά μηνύματα. Τα μέλη μας, που τυχόν λάβουν τέτοια μηνύματα, παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα τους συντονιστές ή τον διαχειριστή.

3) Επίσης δεν επιτρέπονται και θα αφαιρούνται άμεσα, οι παντός είδους ρατσιστικές αναρτήσεις, όπως υβριστικά ή υποτιμητικά σχόλια & κείμενα που αφορούν εθνικές, φυλετικές, κοινωνικές και θρησκευτικές ομάδες.

4) Ομοίως δεν επιτρέπονται και θα αφαιρούνται άμεσα, οι δημοσιεύσεις πολιτικού, κομματικού περιεχομένου, οι δημοσιεύσεις που καταφέρονται επωνύμως σε πρόσωπα της δημόσιας ζωής, οι δημοσιεύσεις που προσβάλλουν Εθνικούς θεσμούς, οι δημοσιεύσεις προπαγανδιστικού περιεχομένου καθώς και οι δημοσιεύσεις που έχουν να κάνουν με προβολή, κριτική, υποστήριξη αθλητικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

5) Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση θεμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο καθώς και η δημοσίευση συνδέσμων ("links") ή παραπομπών σε τέτοιου περιεχομένου ιστοσελίδες ("sites").
Ας σεβαστούμε ότι το forum μας, είναι ανοικτό σε άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας.

6) Κακόβουλες δημοσιεύσεις θεωρούνται όλες εκείνες που είναι άσχετες με τον σκοπό του συγκεκριμένου forum ή άσχετες με το θέμα για το οποίο αναρτήθηκαν, οι απόπειρες ενσυνείδητης & επιτηδευμένης παραπλάνησης ή πρόκλησης (“trolling”), τα μηνύματα πορνογραφικού χαρακτήρα αλλά και τα μηνύματα που σχετίζονται ή σκοπεύουν σε κερδοσκοπικές μεθόδους.

Επίσης ως τέτοιες κακόβουλες δημοσιεύσεις, θα θεωρούνται και όσες αφενός δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στη συζήτηση του εκάστοτε θέματος, αφετέρου σκοπεύουν στην δημιουργία διαμάχης μεταξύ των μελών μας (“trolling”), είτε δημοσιεύσεις που επιχειρούν να διατηρηθεί «στην επιφάνεια» παλιότερο θέμα αντιπαράθεσης (“bumping”).

Δημοσιεύσεις από εξωτερικές πηγές, αναδημοσιεύσεις.

Σε περίπτωση που ένα μέλος μας θέλει να κάνει δημοσίευση αντιγράφοντας κάποιο κείμενο, φωτογραφία ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (“site”) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει αναφορά και παραπομπή στην αρχική πηγή της δημοσίευσης, είτε απλά αντιγράφοντας και επικολλώντας τον σύνδεσμο (“link”), είτε αν πρόκειται για τμηματική αναφορά, παραθέτοντας στο τέλος της δημοσίευσης, την πηγή προελεύσεως της.

Αν ο ιστότοπος (“site”) ή η έντυπη ή μη πηγή, αναφέρουν ρητώς ότι "απαγορεύουν την αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή χωρίς προηγούμενη άδεια του συγγραφέα τους", η δημοσίευση θα αφαιρείται από την συντονιστική ομάδα ή τον διαχειριστή του forum.

- Δημοσιεύσεις με παράνομο λογισμικό ή προστατευμένο περιεχόμενο.

Δεν επιτρέπονται οι δημοσιεύσεις που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή με μεθόδους εξουδετέρωσης προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και δημοσιεύσεις με συνδέσμους ("links"), για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

Το ίδιο ισχύει και για όσες δημοσιεύσεις αναφέρονται σε μεθόδους παράνομης απόκτησης ή διάθεσης περιεχόμενου, που προστατεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σε συνδέσμους (“links”) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

Δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων.

Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών ή τρίτων προσώπων χωρίς την άδεια ή την σύμφωνη γνώμη τους.

Στα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, e-mail, κωδικοί κλπ..

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα προσωπικά στοιχεία που εισάγουν τα μέλη μας στο forum αποθηκεύονται & τηρούνται σε μια βάση δεδομένων, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο την λειτουργία του forum.

Οι πληροφορίες αυτές δεν θα αποκαλυφθούν, ούτε θα δημοσιοποιηθούν σε οποιοδήποτε τρίτο, εκ μέρους των συντονιστών και του διαχειριστή, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του ιδίου του μέλους.

Ποια προσωπικά στοιχεία μας επιθυμούμε να φαίνονται δημόσια, τα καθορίζει το κάθε μέλος από τον λογαριασμό του. Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων, χωρίς συγκατάθεση του μέλους, τότε η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής του forum έχουν το δικαίωμα αποκλεισμού του μέλους που παραβαίνει τους κανόνες αυτούς.

- Ποινικές – Νομικές Ευθύνες .

1) Τα μέλη μας συμφωνούν ρητώς και αποδέχονται να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του forum, για δημοσίευση υλικού, ή κειμένου, ή εικόνας ή συνδέσμου, με περιεχόμενο που συνιστά :
α) ποινικό αδίκημα,
β) παραβιάζει, με ή χωρίς πρόθεση, οποιαδήποτε Εθνική, Ευρωπαϊκή ή Διεθνή νομοθεσία που αφορά στην λειτουργία των ιστοτόπων ("sites").

2) Παράλληλα, κάθε μέλος μας κατανοεί και αποδέχεται ότι διατηρεί την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεων του και αναλαμβάνει τις υποχρέωσεις που απορρέουν για οποιαδήποτε νομική διαμάχη προκύψει μεταξύ αυτού και τρίτων φορέων, λόγω του περιεχομένου που έχει δημοσιεύσει.

3) Το περιεχόμενο του forum (κείμενα, εικόνες, σύνδεσμοι), προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση των μελών του, δεν συνιστά προϊόν εμπορικής εκμετάλλευσης και προστατεύεται από την υπάρχουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

4) Η εγκυρότητα καθώς και η ορθότητα των παρεχομένων πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται στις δημοσιεύσεις των μελών, βαρύνουν αποκλειστικά τους ίδιους.

Η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής δεν φέρουν απολύτως καμία ευθύνη για την εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών καθώς και για τυχόν ενέργειες των μελών, που είναι αποτέλεσμα αυτών των σχολίων ή συμβουλών, που παρέχονται από δημοσιεύσεις άλλων μελών του forum.

Το κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για την διασταύρωση της εγκυρότητας των παρεχομένων σχολίων ή συμβουλών, που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει για προσωπικούς λόγους.

5) Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής, αποδέχονται ή ενστερνίζονται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες προσωπικές απόψεις και θέσεις των μελών ή ότι οι απόψεις των μελών μας εκφράζουν την επίσημη θέση του forum, εκτός και αν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από μέλος της συντονιστικής ομάδας ή τον διαχειριστή.

Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις “πράξεις” που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους, συμπεριλαμβανομένου και του περιεχομένου που αναρτούν ή δημοσιεύουν.

6) Η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής του forum, δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων (“sites”) που αναδημοσιεύονται και για τα οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί το περιεχόμενό τους, ούτε για δημοσιεύσεις που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

7) Τα μέλη διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις πάσης φύσεως προσωπικές δημοσιεύσεις, κείμενα, σχόλια, εικόνες και κάθε μορφής προσωπικό υλικό που δημοσιεύουν στις σελίδες του forum ή εκφράζουν δημόσια με προσωπικές απόψεις στο forum.
Δηλώνουν όμως ότι συναινούν και παραχωρούν ανέκκλητα στο forum την δημοσίευση τους.

- Γενικότερη συμπεριφορά και δεοντολογία των μελών.

Η ευγένεια, η διακριτικότητα, η κοσμιότητα, ο αλληλοσεβασμός, η κοινωνικότητα πρέπει να χαρακτηρίζουν την παρουσία μας στο forum.

Είναι προφανές και πλήρως αποδεκτό, ότι δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε με όλους και σε όλα.

Ο καθένας μας, έχει το δικαίωμα να έχει τις δικές του ξεχωριστές απόψεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι σεβαστές από όλους μας, ακόμη και αν δεν είναι αποδεκτές.

Τις απόψεις μας τις υπερασπιζόμαστε με κόσμιο και ευπρεπή τρόπο, αναφέροντας τα επιχειρήματά μας και σεβόμενοι τον κάθε “συνομιλητή” μας, όπως επίσης και τον χώρο που μας φιλοξενεί.

Στον συγκεκριμένο ιστότοπο μοναδικό σκοπό έχουμε να μοιραζόμαστε ταξίδια, εμπειρίες, απορίες, γνώμες, απόψεις, γνώσεις, επάνω σε κάθε σχετικό με το αντικείμενο του forum θέμα, να περνάμε καλά και χαλαρά, είτε διαδικτυακά, είτε στις από κοινού συναντήσεις μας και κανείς μας δεν έχει να χωρίσει τίποτε με κανέναν.
Βίοι παράλληλοι”, όπως είχε γράψει και ο αρχαίος ιστορικός Πλούταρχος.

Πρέπει να σεβόμαστε την ελευθερία έκφρασης και λόγου των “συνομιλητών” μας, αναγνωρίζοντας ότι η ελευθερία μας “τελειώνει”, εκεί που “αρχίζει” η ελευθερία των υπολοίπων.

Για οποιοδήποτε θέμα που έχει ήδη δημοσιευτεί στο forum, υπάρχει αντίρρηση ή νοιώθουμε ότι μας προσβάλλει ή παραβαίνει τους όρους χρήσης του forum και δεν έχει γίνει έγκαιρα αντιληπτό από την συντονιστική ομάδα, μπορούμε να την ειδοποιήσουμε μέσω μηνύματος, ώστε να επιληφθεί του θέματος.

Ομοίως τυχόν αντιρρήσεις, αμφιβολίες, δυσερμηνείες, απορίες σε επεμβάσεις-ενέργειες της συντονιστικής ομάδας και του διαχειριστή του φόρουμ ή τυχόν αβλεψίες από μέρους τους,θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα ή e-mail προς αυτούς και όχι δημόσια.

Η συντονιστική ομάδα του forum και ο διαχειριστής θα ειδοποιούν με προσωπικό μήνυμα, οποιοδήποτε μέλος το οποίο παραβαίνει τους όρους λειτουργίας και στο οποίο γίνεται αποκλεισμός ή αφαίρεση της δημοσίευσης του, ενημερώνοντας τον για το λόγο που έγινε αυτό.

Δεν επιτρέπεται να διαγραφεί οποιοδήποτε μέλος του forum. Μπορεί όμως να γίνει αποκλεισμός εισόδου στο forum είτε εφόσον το επιθυμεί το ίδιο το μέλος για προσωπικούς λόγους, είτε εφόσον η συμπεριφορά του αντίκειται στον παρόντα κανονισμό κατ' επανάληψιν. Όλες οι δημοσιεύσεις και οι φωτογραφίες που έχουν γίνει από τα μέλη που αποχωρούν, δεν αφαιρούνται.

Η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής διατηρούν το δικαίωμα και την διακριτική ευχέρεια να βελτιώνουν, τροποποιούν, μεταβάλλουν χωρίς προειδοποίηση την μορφή, την διάταξη και την εμφάνιση της θεματολογίας του forum, όποτε το κρίνουν απαραίτητο, με σκοπό την εύρυθμη, απρόσκοπτη και χρηστικότερη λειτουργία του forum.

Η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής δεν φέρουν απολύτως καμία ευθύνη για τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις που υπάρχουν ή δημοσιεύονται στο forum.

Η ευθύνη ενημέρωσης στους παραπάνω κανόνες και όρους λειτουργίας του forum, βαρύνει αποκλειστικά το κάθε μέλος μας και η συμμετοχή του στις δημοσιεύσεις και την παρακολούθηση των θεμάτων του forum, αποτελεί απόδειξη συναίνεσης και σιωπηρής αποδοχής των όρων αυτών.

Τα μέλη και οι επισκέπτες, κατανοούν και αποδέχονται πλήρως τους παραπάνω αναγραφόμενους όρους χρήσης και κανόνες λειτουργίας του forum : “Taxidiarides.forumgreek.com”.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
η συντονιστική ομάδα και ο διαχειριστής του forum.
Georgedim
Georgedim
Admin


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης