Translate into your language
Πρόσφατα Θέματα
» Μπαταρία LiFePO4από gsalonica Παρ 22 Μαρ 2024 - 7:42
» παροχη ρευματος τροχοσπιτου
από ladakias Πεμ 29 Φεβ 2024 - 16:43
» Τροχόσπιτα KABE
από ladakias Πεμ 29 Φεβ 2024 - 16:22
» Κόψιμο βασιλόπιτας 2024
από Ddimi Κυρ 25 Φεβ 2024 - 17:15
» Έγκριση τύπου - Άδεια Έλξης - Η νέα νομοθεσία για τα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα
από Batfalcon Πεμ 25 Ιαν 2024 - 12:50
» «Conte de Noël» ….μια νοσταλγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία.
από Georgedim Κυρ 24 Δεκ 2023 - 9:11
» Πωλείται τροχοσκηνή Alpen Kreuzer Allure
από Antonioz Πεμ 27 Ιουλ 2023 - 9:04
» PDF ΜΕ ΤΑ CAMPING ΕΛΛΑΔΟΣ 2023
από Georgedim Τετ 26 Ιουλ 2023 - 9:47
» Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα
από ktRinity Πεμ 20 Ιουλ 2023 - 14:32
» Σύνορα....
από Georgedim Τετ 19 Ιουλ 2023 - 19:07
» Πρόβλημα στη σίτα
από spyrosbhta Δευ 17 Ιουλ 2023 - 17:16
» Καλοκαίρι 2022 : οδοιπορικό σε Φρανκονία, ....Ρηνανία, ....Λουξεμβούργο, ....Αλσατία ....και Μέλανα Δρυμό.
από diamantino Τρι 4 Ιουλ 2023 - 19:59
» Επιτρέπεται η διανυκτέρευση μέσα σε οποιαδήποτε όχημα σε χώρους μη οργανωμενους ;
από Νικόλας Παρ 23 Ιουν 2023 - 13:33
» Αναζήτηση-αγορά αυτοκινούμενου
από yamaren Σαβ 17 Ιουν 2023 - 10:44
» Καλώς σας βρήκα
από Georgedim Σαβ 10 Ιουν 2023 - 23:35
» Καλό μήνα
από diamantino Δευ 5 Ιουν 2023 - 21:24
» Η ζωγραφιά μας...
από Georgedim Κυρ 4 Ιουν 2023 - 2:17
» Επιλογή ταξιδιάρικου τροχόσπιτου
από Georgedim Τετ 24 Μάης 2023 - 9:37
» Sygic πρόγραμμα πλοήγησης
από packman Δευ 22 Μάης 2023 - 19:05
» Ταχυθερμοσίφωνας υγραερίου στο τροχόσπιτο
από Georgedim Τετ 26 Απρ 2023 - 21:56
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Like/Tweet/+1
About Us
Welcome to the forum www.taxidiarides.gr
Για το camping ... τα ταξίδια ... και την καλή παρέα ...
Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
+9
teonakos
Masterless
Maximos
george
jimasimak
diamantino
Patrinos
Georgedim
Γιωργάκος
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Και επειδή νηστικός ταξιδιάρης δεν ταξιδεύει μην ξεχνιόμαστε να ενημερώνουμε πάντα για νέες συνταγές .
Υλικά
500γρ. κιμά, μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ( μεγαλούτσικο) , τριμμένο στον τρίφτη
1 αυγό,
1/3 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 φρυγανιές, μουλιασμένες σε νερό και καλά στυμμένες
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι (προτίμηση βαλσάμικο}
Για τη γέμιση
250 γρ. φέτα, χοντοτριμένη
4 – 5 ξερά σύκα ψιλοκομμένα ( αν θέλετε )
Πόσες μερίδες θα γίνουν ;
Εξαρτάτε ποιος θα φάει...................
Χρόνος ψησίματος περίπου 30 λεπτά
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τον κιμά και όλα τα υλικά τα ζυμώνουμε και κάνουμε ένα αφράτο μείγμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και λαδώνουμε λίγο το ταψί. Παίρνουμε το μισό μείγμα και το απλώνουμε πιέζοντας με τις παλάμες μας να καλύψει τον πυθμένα του ταψιού ισόπαχα. Πάνω βάζουμε ομοιόμορφα την φέτα και τα σύκα. Σε μια λαδόκολλα στο πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα. Πλάθοντας του δίνουμε σχήμα στο μέγεθος του ταψιού. Αναποδογυρίζουμε το λαδόχαρτο για να πέσει το μείγμα πάνω στη γέμιση. Το στρώνουμε με το χέρι αν έχει κενό, ραντίζουμε με λίγο λάδι και το βάζουμε στο φούρνο για περίπου 20 – 30 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα .
Το κόβουμε σε κομμάτια όπως την τούρτα .
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω πρώτος , είναι και ένας "ζηλιάρης" που μόλις του είπα τη συνταγή την άλλη μέρα το είχε μπροστά του ......
Αυτό ήταν το δικό μου .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ωχ Άγιε μου Άρνολντ ............
Υλικά
500γρ. κιμά, μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ( μεγαλούτσικο) , τριμμένο στον τρίφτη
1 αυγό,
1/3 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 φρυγανιές, μουλιασμένες σε νερό και καλά στυμμένες
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι (προτίμηση βαλσάμικο}
Για τη γέμιση
250 γρ. φέτα, χοντοτριμένη
4 – 5 ξερά σύκα ψιλοκομμένα ( αν θέλετε )
Πόσες μερίδες θα γίνουν ;
Εξαρτάτε ποιος θα φάει...................
Χρόνος ψησίματος περίπου 30 λεπτά
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε τον κιμά και όλα τα υλικά τα ζυμώνουμε και κάνουμε ένα αφράτο μείγμα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και λαδώνουμε λίγο το ταψί. Παίρνουμε το μισό μείγμα και το απλώνουμε πιέζοντας με τις παλάμες μας να καλύψει τον πυθμένα του ταψιού ισόπαχα. Πάνω βάζουμε ομοιόμορφα την φέτα και τα σύκα. Σε μια λαδόκολλα στο πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα. Πλάθοντας του δίνουμε σχήμα στο μέγεθος του ταψιού. Αναποδογυρίζουμε το λαδόχαρτο για να πέσει το μείγμα πάνω στη γέμιση. Το στρώνουμε με το χέρι αν έχει κενό, ραντίζουμε με λίγο λάδι και το βάζουμε στο φούρνο για περίπου 20 – 30 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα .
Το κόβουμε σε κομμάτια όπως την τούρτα .
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω πρώτος , είναι και ένας "ζηλιάρης" που μόλις του είπα τη συνταγή την άλλη μέρα το είχε μπροστά του ......
Αυτό ήταν το δικό μου .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ωχ Άγιε μου Άρνολντ ............
Γιωργάκος
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Ο ζηλιάρης
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ήταν καταπληκτικό!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ήταν καταπληκτικό!
Patrinos
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Επειδη δεν μπορω να ξεχωρισω το η τον καλυτερο
..... συγχαρητήρια και στους δυο ! ! !
..... συγχαρητήρια και στους δυο ! ! !
diamantino
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
υπαρχει η λυση των ταχυμεταφορων για να απολαυσουμε το καλιτερο
jimasimak
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Παιδιά δεν συναγωνιζόμαστε ποιο είναι το καλύτερο.
Το αποτέλεσμα της συνταγής δείχνουμε, για να το φτιάξετε, είναι πολύ ωραίο.
Το αποτέλεσμα της συνταγής δείχνουμε, για να το φτιάξετε, είναι πολύ ωραίο.
Patrinos
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Κώστα με τις συνταγές σας, ....και τις φωτογραφίες σας, μας βλέπω να τρέχουμε να βρούμε Zantac και Losec βραδιάτικα, για να αντιμετωπίσουμε τις εκκρίσεις των γαστρικών υγρών !!!
Σιγά σιγά παλληκάρια μου, ....δεν σας προκάνουμε !!!
Σιγά σιγά παλληκάρια μου, ....δεν σας προκάνουμε !!!
Georgedim- Admin
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Ωραία συνταγή ...
Τι θα γίνει τελικά ... θα κοιμηθούμε ήσυχοι ; ...
... η θα τρέχουν κάθε φορά τα σάλια μας βραδιάτικα ;
Που να προλάβεις να κάνεις τις προμήθειες ... και να δοκιμάσεις ... τέτοιες ώρες ...
Να κανονίσουμε μια συνάντηση ...
... όπου οι δύο chef θα δημιουργήσουν ...
... και οι άλλοι ... θα βάλουμε τις μπύρες και θα είμαστε οι γευσιγνώστες - δοκιμαστές ... !!
Τι θα γίνει τελικά ... θα κοιμηθούμε ήσυχοι ; ...
... η θα τρέχουν κάθε φορά τα σάλια μας βραδιάτικα ;
Που να προλάβεις να κάνεις τις προμήθειες ... και να δοκιμάσεις ... τέτοιες ώρες ...
Να κανονίσουμε μια συνάντηση ...
... όπου οι δύο chef θα δημιουργήσουν ...
... και οι άλλοι ... θα βάλουμε τις μπύρες και θα είμαστε οι γευσιγνώστες - δοκιμαστές ... !!
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Τα βγήκε το ταλέντο τους,
τα Παλληκάρια μας!...........
Υπάρχει άγιος για τα μπιφτέκια;
τα Παλληκάρια μας!...........
Υπάρχει άγιος για τα μπιφτέκια;
Masterless
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Ναι ε ε ε ε !Maximos έγραψε:
Να κανονίσουμε μια συνάντηση ...
... όπου οι δύο chef θα δημιουργήσουν ...
... και οι άλλοι ... θα βάλουμε τις μπύρες και θα είμαστε οι γευσιγνώστες - δοκιμαστές ... !!
Γιωργάκος
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Επαναφέρω την πρόταση περί μετονομασίας του φόρουμ σε φόρουμ μασαμπούκας ή έστω μασαμπουκιστών.
Την προτεινόμενη συνταγή θα την ονόμαζα κυμαδόπιτα με φέτα.
C
Την προτεινόμενη συνταγή θα την ονόμαζα κυμαδόπιτα με φέτα.
C
Cissy 242
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Αφού Σίσσυ μου δεν έχει φύλλο .............Cissy 242 έγραψε:
Την προτεινόμενη συνταγή θα την ονόμαζα κυμαδόπιτα με φέτα. C
Γιωργάκος
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Ναι ε ε ε ε ²Γιωργάκος έγραψε:Ναι ε ε ε ε !Maximos έγραψε:
Να κανονίσουμε μια συνάντηση ...
... όπου οι δύο chef θα δημιουργήσουν ...
... και οι άλλοι ... θα βάλουμε τις μπύρες και θα είμαστε οι γευσιγνώστες - δοκιμαστές ... !!
Νικόλας Μητσόπουλος
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Γιώργο μου οι πίτες δεν έχουν απαραίτητα φύλλο. Συμβουλεύσου λίγο και την κα Χαρά και θα σου πει.Γιωργάκος έγραψε:Αφού Σίσσυ μου δεν έχει φύλλο .............Cissy 242 έγραψε:
Την προτεινόμενη συνταγή θα την ονόμαζα κυμαδόπιτα με φέτα. C
C
Cissy 242
Απ: Μπιφτέκι στο ταψί γεμιστό.
Maximos έγραψε:
Να κανονίσουμε μια συνάντηση ...
... όπου οι δύο chef θα δημιουργήσουν ...
... και οι άλλοι ... θα βάλουμε τις μπύρες και θα είμαστε οι γευσιγνώστες - δοκιμαστές ... !!
Που ;;;......... ποτε ;;;
Εγω ;;; Δεν θα'μαι ;;;
traveller
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|